Mars



Sitter här i soffan med en varm kopp te, och kom på att shit vi är redan i Mars. Tiden går för fort, sen mamma ledigheten började har jag verken brytt mig om dag eller tid, man bara lever liksom. jag har inte orkat blogg, är rätt dålig på bloggandet nu. i dag va vi i allfall på öppna förskolan. Eya hade på sig sina nya kläder och va så fin så.




Eya med sin kompis Filippa




Lchf


Ja nu denna veckan ska jag börja med Lchf, för att skynda på min nedgång i vikt. Jag har varit väldigt dåligt på att hålla mig i från socker förra veckan, så nu måste jag skärpa mig. Min bästa vän ska förlova sig den 21 april och då vill man inte se ut hur som helst. Så jag har ca en och en halv månad på mig. Så jag ska köra frukost, lunch och middag. Det kommer nog gå bra, är rätt uttråkad på dagarna nu för tiden och slösar rätt mycket tid på tv och soffan. Måste börja komma ut mer känner jag. Ska be min man göma tv dosan haha. Eya är förskyld och lite febbrig =(. Så hon är väldigt mammig dessa dagar, vill att jag ska hålla henne rätt mycket.


5 kg



ja då har man vägt sig och än så länge har jag bara gått ner 5 kg. Inte jätte mycket men det är en början.
jag va på fotmassage i går, och ska jag vara ärlig det va inte skönt. hon klippte mina tå naglar och hon klippte för långt in på min stor tå, så nu har jag skit ont varje steg jag tar. Jag kommer inte skriva i min blogg varje dag längre då jag inte orkar. men jag skriver när jag väl gör. Min mamma är på besök denna veckan, sen kommer hela familjen på fredag =), ska bli så roligt och saknat dem.

Min lilla sötnos, med mamma i salongen.


image description


image description

RSS 2.0